Revista care te menține sănătos

Știri

Prima clinica de microchirurgie oculara din Romania

4 octombrie 2010
Share

Centrul oftalmologic Oculus, prima clinica de microchirurgie oculara din Romania infiintata dupa 1989, a atins cifra-record de 55.000 de operatii de cataracta efectuate in cei 17 ani de existenta.

Oculus este, in acelasi timp, si prima clinica din tara care efectueaza operatii standard prin microincizie si cu anestezie fara injectie. Clinica Oculus este o investitie privata integral romaneasca si este una dintre cele mai moderne clinici occidentale datorita echipamentelor medicale si dotarilor existente care permit efectuarea unor operatii de mare finete, in cele mai sigure conditii pentru pacient. Liderii echipei, doctorii Ozana si Cristian Moraru, se bucura de inalta recunoastere pe plan international, iar performanta lor medicala este confirmata prin numeroasele invitatii la sesiuni de chirurgie live din Europa. In centrul oftalmologic Oculus se efectueaza anual aproximativ 75.000 de consultatii oftalmologice, peste 6.000 de operatii de cataracta, peste 1.500 de operatii de chirurgie refractiva, 500 de operatii si tratamente de glaucom si 500 de tratamente pentru retinopatie diabetica.

 

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.