Revista care te menține sănătos

Știri

Magiunul Topoloveni, recunoastere internationala la Bruxelles

2 iulie 2010
Share

Magiunul natural de prune Topoloveni a obtinut premiul „The Superior Taste” din partea International Taste & Quality Institute din Bruxelles. Magiunul de Topoloveni devine astfel primul produs alimentar traditional din Romania care primeste o astfel de distinctie din partea renumitului Institut.

„The Superior Taste Award” este prima recunoastere internationala a unei marci traditionale realizata dupa o reteta autentica romaneasca veche de 100 de ani. Magiunul natural de prune Topoloveni, este primul si singurul produs romanesc cu protectie nationala si Inscris la Bruxelles pentru obtinerea indicatiei geografice protejate la nivel european.
Distinctia „The Superior Taste Award” este o recunoastere mondiala unica, ce se bazeaza pe degustarea In orb (nu se cunosc produsele), realizata de 60 de bucatari cu renume international. Magiunul natural de prune Topoloveni a convins ca este un produs de calitate, atat nutritional, cat si din punct de vedere organoleptic.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.