Revista care te menține sănătos

Noutăți

Slabeste intens cu Anastasia Valter Shape!

2 iulie 2015
Share

Anastasia Valter Shape este un supliment alimentar ce reuneste extracte din plante recunoscute de-a lungul timpului pentru beneficiile oferite in lupta cu kilogramele in plus: pulbere din flori de soc, pulbere din frunze de ceai verde, pulbere din fructe de ananas, pulbere din seminte de cafea verde, pulbere din frunze de aloe vera, extract din fructe de smochin, pulbere din chitosan.

Produsul este recomandat pentru scaderea poftei de mancare, stimularea metabolismului, scaderea in greutate, reducerea celulitei. Pe parcursul dietei cu Anastasia Valter Shape este indicata o alimentatie sanatoasa, diversificata si eliminarea completa a zaharului din alimentatie. Este foarte important sa consumati 2 litri de apa zilnic. Se administreaza un comprimat pe zi, dimineata, cu un pahar de apa.

Disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Slabeste intens cu Anastasia Valter Shape!»:3.42/ 5 (12 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate