Revista care te mentine sanatos

Noutati

Sanatatea parului are un nume: REPHAIR

9 martie 2016
Share

A trecut iarna, cu alaiul ei de dusmani ai sanatatii parului: temperaturile scazute, vantul, caciulile mai mult sau mai putin bine suportate etc. Acum este momentul sa redam podoabei capilare stralucirea, sanatatea si frumusetea care i se cuvin.

Astfel, a fost creata gama dermatocosmetica naturala REPHAIR, ce contine produse pentru regenerarea si fortificarea podoabei capilare: sampon anticadere si volum, balsam reparator si fiole anticadere si fortifiere.

Samponul anticadere si volum intareste si stimuleaza cresterea parului.

Balsamul reparator este indicat in cazul parului subtire, tern, cu tendinta de cadere. Are in compozitie ulei de canepa si de argan.

Fiolele anticadere si fortifiere regenereaza si intareste firul de par. Contin lupin alb, ulei vegetal de canepa si de argan si extracte de mei si coada-calului. Pentru un par frumos si sanatos, alegeti gama REPHAIR!

Disponibile in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Sanatatea parului are un nume: REPHAIR»:4.86/ 5 (7 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate