Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Revista Farmacia Ta Mai 2

2 mai 2012
Share

Vremea frumoasa si deosebit de calda ne-a scos la plimbare, la gratare, la mare sau la munte, intr-un cuvant, la distractie. Dar sa nu uitam de problemele de sanatate: alergii, intepaturi de insecte, carenta de vitamine si minerale etc. De asemenea, editia de mai a revistei Farmacia Ta iti ofera cele mai eficiente remedii pentru bila lenesa si pentru ameliorarea simptomelor conjunctivitei alergice, iar expertii nostri iti propun un ghid practic pentru managerierea corespunzatoare a diabetului zaharat. Si pentru ca sanatatea e mai buna decat toate, Niculina Stoican, prezentatoarea emisiunii „Te vreau langa mine” de la Kanal D, este adepta alimentatiei sanatoase si a unui program de somn cat mai bine sustinut. Despre toate acestea si multe altele, doar in revista care te mentine sanatos, Farmacia Ta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate