Revista care te mentine sanatos

Stiri

Rata obezitatii in randul copiilor creste alarmant

4 martie 2010
Share

Conform unui nou studiu rata obezitatii a crescut alarmant in randul copiilor cu varste cuprinse intre 10 – 17 ani. Copiii consuma de aproximativ 3 ori pe zi gustarile dintre mesele principale compuse din chipsuri, dulciuri si alte mancaruri foarte bogate in calorii.

Acesta este motivul principal ce declanseaza obezitatea. Ei au aratat ca un copil american consuma in medie cu 113 calorii pe zi mai mult in 2006 decat in 1977. Studiul care a aparut in numarul de martie al revistei „Health Affairs” este bazat pe statisticile ” U.S. National Survey of Children’s Health”. Rata obezitatii a crescut de la 14.8% in anul 2003 la 16.4% in 2007. Specialistii recomanda parintilor sa reduca numarul de gustari al copiilor de la 3 la 1 pe zi. Aceasta gustare trebuie sa contina alimente mai sanatoase precum fructe si legume.

www.nlm.nih.gov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate