Revista care te menține sănătos

Cuplu și sex

Exercitii fizice pentru imbunatatirea vietii sexuale

8 noiembrie 2017
Share

Cu siguranta miscarea inseamna sanatate, insa nu toti sunt constienti ca exercitiile fizice influenteaza foarte mult activitatea din… dormitor. Cateva sedinte de sala pe saptamana pot face minuni, ajutandu-va sa va recapatati flexibilitatea si rezistenta, dar pot contribui si la adoptarea unor noi tehnici prin care va puteti impresiona partenerul.

Ne-am propus sa oferim barbatilor cinci tipuri de exercitii pentru imbunatatirea actului sexual, insa aceleasi miscari pot fi practicate si de sexul frumos, cu rezultate la fel de eficiente.

 

Ridicarea de greutati – benefica pentru o viata sexuala sanatoasa

Antrenamentele care se bazeaza pe forta fizica sunt exact ce aveti nevoie in caz ca viata de cuplu pare sa intre in rutina. Specialistii considera ca exercitiile intense, precum ridicarea de greutati, cresc nivelul de testosteron si dezvolta masa musculara in partea superioara a corpului, asigurandu-va astfel rezistenta la efort in timpul actului sexual.

 

Detineti controlul cu sprijinul exercitiilor Kegel

Acest tip de exercitii ajuta la dobandirea rezistentei si a controlului muscular prin tonifierea unei anumite categorii de muschi, numit pubococcygeus. Miscarile specifice exercitiilor Kegel intaresc muschii din zona pelvina, prevenind producerea unor evenimente jenante, precum ejacularea precoce. Un astfel de exercitiu il puteti face in intimitatea casei: atunci cand mergeti la toaleta, intrerupeti pentru 10 secunde fluxul de urina si repetati.

 

Pana de idei? Yoga va intinde o mana de ajutor

Vreti sa va condimentati relatia de cuplu? Yoga este solutia ideala. Practicarea yoga starneste creativitatea si puteti obtine astfel pozitii si tehnici noi prin care va puteti impresiona persoana iubita.

 

Aerobicul stimuleaza circulatia sangvina

Potrivit unui studiu realizat de expertii de la Universitatea Harvard, ce a implicat peste 30.000 de barbati cu varste de peste 50 de ani, s-a descoperit ca exercitiile aerobice pot scadea cu pana la 30% riscul de disfunctii erectile. Un alt studiu arata ca aerobicul, care poate fi practicat de fiecare dintre noi prin mersul in ritm rapid, nu doar ca arde caloriile si ne scapa de kilogramele in plus, dar ajuta si la fluidizarea circulatiei sangelui, prevenind astfel atacul de cord. O circulatie sangvina sanatoasa se rasfrange si asupra organelor de reproducere, rezultatul constand in erectii mai lungi si mai intense.

 

Inotul, o activitate placuta cu rezultate vizibile

O sedinta de 30 de minute de inot, de trei ori pe saptamana, poate creste rezistenta sexuala si contribuie la pierderea in greutate. De asemenea, miscarile din timpul inotului sunt ideale pentru a scapa de grasimea inestetica si pentru a contura acele „patratele” la care toti barbatii viseaza.

 

 

Paula Rotaru

Sursa: www.huffingtonpost.ca

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.