Revista care te mentine sanatos

Stiri

Promovarea la locul de munca v-ar putea scapa de bolile de inima

sambata, 16 iunie 2012
Share

Promovarea la serviciu este un lucru bun pentru portofoliul fiecarei persoane in parte, insa un nou studiu sugereaza ca ar putea face bine chiar si sanatatii dumneavoastra. Persoanele care lucreaza in departamentele cu rate de promovare mari prezinta cu 20% mai putine sanse de a dezvolta boli de inima fata de cele care nu au sanse de promovare.

Potrivit cercetatorilor, socurile favorabile pot avea un impact pozitiv asupra sanatatii. Persoanele care incearca sa atinga pozitii socio-economice mai inalte ar putea fi mai sanatoase fata de cele care se multumesc cu pozitiile pe care le ocupa. Promovarea este un mecanism care mobilizeaza un om din punct de vedere social, iar acest lucru este foarte bun si pentru sanatate.

Ruxandra Raica

Sursa: www.dailymail.co.uk

Nota pentru articolul «Promovarea la locul de munca v-ar putea scapa de bolile de inima»:2.50/ 5 (2 voturi)
tonica
2017-05-10T17:45:30+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate