Revista care te mentine sanatos

Stiri

Obezitatea din timpul sarcinii predispune copilul la astm

11 octombrie 2011
Share

Potrivit unui studiu, femeile insarcinate care depasesc greutatea normala, isi pun copiii in pericol, acestia prezentand un risc marit de a suferi de astm incepand cu varsta de 8 ani, in comparatie cu viitoarele mamici care au o greutate normala.

Obezitatea din timpul perioadei de sarcina creste, de asemenea, riscul obezitatii la copil, ceea ce influenteaza sistemul imunitar si reactia acestuia la alergii.

Studiul a fost realizat in Suedia, pe un esantion reprezentativ de 129.000 mame si 189.000 de copii, in urma caruia s-a demonstrat ca 41% dintre mame prezentau aceasta sansa. Pentru a preveni acest lucru, obezitatea ar trebui redusa, inainte ca femeile sa ramana insarcinate.

Ruxandra Raica

Sursa: www.onenewspage.com

Nota pentru articolul «Obezitatea din timpul sarcinii predispune copilul la astm»:5.00/ 5 (2 voturi)
#tags   \  

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate