Revista care te menține sănătos

Noutăți

Articulatii puternice si sanatoase, cu inovativul Proenzi ArtroStop Intensive

17 februarie 2017
Share

Putini oameni isi pun problema unor articulatii sanatoase si prea putini dintre cei care o fac realizeaza cu adevarat cat de importante sunt articulatiile pentru desfasurarea nu doar a unor activitati sportive, ci si a celor mai banale miscari de zi cu zi.

Majoritatea persoanelor ajung sa constientizeze aceste lucruri abia atunci cand afectarea articulatiilor cauzeaza dureri si afectiuni dintre cele mai grave – de la artrita reumatoida la osteoartrita. Mersul pe bicicleta, alergatul, chiar simpla deplasare pot deveni activitati greu de realizat pentru cineva care are probleme cu articulatiile.

Cum functioneaza articulatiile

Ca sa intelegem importanta sanatatii articulatiilor, trebuie sa stim ca majoritatea oaselor din corp se imbina intre ele cu ajutorul acestora. De la umeri, genunchi, solduri pana la oasele degetelor, toate se pot misca simplu gratie articulatiilor. Oasele au cartilaj la capatul lor, iar un cartilaj sanatos permite oaselor sa alunece lin unul peste altul, aceasta miscare fluida si naturala ajutandu-ne sa ne miscam cu usurinta. Gratie cartilajelor, oasele noastre nu se freaca unele de altele, ci se imbina armonios.

Odata cu inaintarea in varsta, insa, cartilajul articular devine tot mai solicitat, degradandu-se mai usor, iar articulatiile isi pierd flexibilitatea. Pe de alta parte, se cunoaste faptul ca anumite alimente pot duce la un confort al articulatiilor. Astfel, o ingrjire completa a articulatiilor va poate ajuta sa mentineti sanatatea acestora, astfel incat sa ramaneti activi si la o varsta inaintata.

Deteriorarea articulatiilor duce la durere si se va simti in orice miscare pe care o faceti. In plus, afectiunile articulare sunt de regula ireversibile. De aceea, este atat de important sa aveti grija de articulatiile dumneavoastra.

Inovatia Proenzi

In acest context, a fost creat Proenzi ArtroStop Intensive – cel mai inovator produs cu absorbtie imbunatatita pentru nutritia articulatiilor. Proenzi ArtroStop Intensive este, practic, un complex de nutrienti cu absorbtie ridicata pentru articulatii.

Contine o combinatie de trei componente constructive esentiale ale structurii cartilajelor articulare, evaluate de catre experti: colagen tip II, glucozamin sulfat si condroitin sulfat.


Deschide videoclipul

Pe langa acestea, contine vitamina C, care contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a oaselor si a cartilajului, si mangan, ce contribuie la formarea normala a tesuturilor conjunctive.

Compozitia Proenzi ArtroStop Intensive a fost dezvoltata pe baza unei expertize minutioase a nutritiei articulatiilor si buna cunoastere a sistemului musculo-scheletic. Extractele din traditionalul Salix alba, impreuna cu Curcuma longa, utilizate in medicina ayurveda, contribuie la mentinerea sanatatii si flexibilitatii articulatiilor, in timp ce extractul din Boswellia serrata ajuta la functionarea normala a articulatiilor.

In plus, formula patentata BioPerine® (pe baza de extract din piper negru) este un adevarat potentiator de origine naturala, ce imbunatateste absorbtia anumitor minerale, vitamine si altor substante cu pana la 80%.

Proenzi ArtroStop Intensive actioneaza astfel incat fiecare miscare pe care o faceti sa fie benefica pentru corpul dumneavoastra. Se recomanda atat adultilor – 1 tableta de 2 ori pe zi, dupa mese –, cat si copiilor cu varsta peste 12 ani – 1 tableta pe zi. Perioada recomandata de administrare este de 2 luni, de 3 ori pe an.

Pentru o eficienta maxima in a mentine sanatatea articulatiilor dumneavoastra sau pentru a le intari, astfel incat sa faca fata efortului la care sunt supuse, produsul poate fi administrat in mod continuu. 

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.