Revista care te menține sănătos

Noutăți

Proenzi® ArtroStop® Intensive – sanatatea si flexibilitatea articulatiilor

9 februarie 2017
Share

Este un complex de nutrienti cu absorbtie ridicata pentru articulatii. Compozitia sa a fost dezvoltata pe baza unei expertize minutioase a nutritiei articulatiilor si buna cunoastere a sistemului musculo-scheletic.

Proenzi®ArtroStop® Intensive imbunatateste fiecare miscare a corpului. Extractele de salcie (salix alba), impreuna cu turmericul (Curcuma longa) contribuie la mentinerea sanatatii si flexibilitatii articulatiilor.

Extractul din Boswellia serrata ajuta la functionarea normala a articulatiilor. In plus, contine o combinatie de trei componente esentiale structurii cartilajelor articulare: colagen tip II, glucozamin sulfat si condroitin sulfat.

Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a oaselor si cartilajului. Manganul participa la formarea normala a tesuturilor conjunctive. Formula patentata BioPerine® imbunatateste absorbtia cu pana la 80%.

Disponibile in farmaciile sigla catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.