Revista care te menține sănătos

Noutăți

Grace Cole – Cadouri de lux pentru toti

8 decembrie 2016
Share

Sarbatorile sunt cel mai bun moment de a ne inconjura de oameni dragi, de arome delicioase cu iz festiv si de luminite. Este momentul mult asteptat din an, este Craciunul si, totodata, este momentul sa oferim zambete calde si sa ne surprindem apropiatii cu cadouri.

Set doua piese The Perfect Pair

Mama si bunica vor fi incantate daca vor primi in dar setul cu doua piese: o crema de maini cu efect de hidratare si o pila de unghii pentru o manichiura perfecta.

GLF1641002 Glitter Fairies - Mirror Mirror result

 

Set doua piese Glitter Fairies

Fetitele sunt fascinate de zane, iar setul format dintr-un gel de dus si un burete delicat va fi cel mai frumos cadou. Fiecare baie va fi un moment de nepretuit.

 

GCH1632003 GC Homme - Perfection resultSet trei piese Perfection

Si barbatii trebuie rasfatati, asa ca Grace Cole propune setul cu un gel de dus, un sampon si un prosop moale. Satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi.

 

 

WFC1631005 Wild Fig  Cranberry - Fascination result

 

Set trei piese smochine si merisoare

Aroma de smochine salbatice si merisoare va va revigora simturile, alintand pielea. Contine un gel de dus si o lotiune de corp cu iz festiv, plus un burete de baie.

Disponibile in farmaciile sigla catena

 

 

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.