Revista care te menține sănătos

Noutăți

Proenzi ArtroStop Rapid+ asigură îngrijirea complexă a articulațiilor

18 octombrie 2016
Share

Foarte mulți români, fie că sunt tineri sau bătrâni, suferă de dureri articulare. Articulațiile fac legătura între oase, structura noastră de rezistență. Acestea preiau stresul atunci când ridicăm greutăți sau ne mișcăm în diferite moduri.

Din cauza uzurii care apare la orice mișcare, de la scărpinatul la nas până la ridicat greutăți, articulațiile suferă. Din acest motiv se instalează durerea, iar procesul de refacere este lent și vindecarea are nevoie de susținere.

Proenzi ArtroStop Rapid+ menține articulațiile sănătoase

Pentru sănătatea articulațiilor sunt foarte importante prevenirea accidentărilor și un stil de viață sănătos care implică mișcare. Însă, nu este întotdeauna suficient. Sunt necesari nutrienți cu proprietăți de vindecare și întreținere pentru articulații.

Proenzi ArtroStop Rapid+ conţine Boswellin – extract din planta Boswellia serrata, ideală pentru sănătatea articulațiilor. Această plantă este cunoscută pentru caracteristicile ei analgezice, antiinflamatorii, calmante și sedative. În interiorul organismului, acest extract contribuie la menținerea sănătății, elasticității și flexibilității articulațiilor. Conține și glucozamin sulfat și condroitin sulfat – componente ale structurii cartilajelor articulare – precum și complexul unic ExPur, ce are în compoziție colagen tip II și vitamina C.

Asigură îngrijirea articulațiilor cu Proenzi ArtroStop Rapid+

Complexul ExPur este o combinație unică de colagen tip II și vitamina C folosită în rețeta Proenzi ArtroStop Rapid+. Colagenul de tip II este o componentă structurală de bază a cartilajelor articulare. Vitamina C ajută la formarea colagenul din Proenzi ArtroStop Rapid+ și contribuie la buna funcționare a oaselor și cartilajelor. Ea ajută la sintetizarea colagenului și are un rol important în reducerea durerii și inflamării apărute după suprasolicitări.

Proenzi ArtroStop Rapid+ este conceput special pentru afecțiunile articulare. Pentru rezultate optime se recomandă o cură de minim trei luni, câte o tabletă de trei ori pe zi.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.