Revista care te menține sănătos

Noutăți

Climenum, o noua solutie pentru simptomele menopauzei

12 octombrie 2016
Share

Odata cu inaintarea in varsta, au loc multiple schimbari in corpul nostru, printre care si instalarea menopauzei. Cum putem ameliora simptomele acesteia pentru a imbunatati calitatea vietii?

Instalarea menopauzei nu apare brusc, modificarile care intervin derulandu-se pe parcursul catorva ani. Aceste schimbari pot fi temporare sau de lunga durata, cum ar fi uscaciunea pielii si a zonei vaginale. Cauza acestora este nivelul redus de estrogen, care nu mai revine la stadiul anterior. Fluctuatia nivelului de hormoni duce la aparitia bufeurilor si a schimbarilor bruste de dispozitie, care pot fi ameliorate in timp.

Alte simptome ale menopauzei includ dureri de cap frecvente, precum si modificari in ritmul de somn sau transpiratie excesiva in timpul somnului. De asemenea, pot aparea inflamatii recurente ale tractului urinar si incontinenta urinara. La sistemul reproducator apar tulburari ale ciclului menstrual (pauze mai lungi sau mai scurte in ciclul menstrual, flux mai mult sau mai putin abundent), insa si stari inflamatorii ale organelor genitale sau o sensibilitate sporita la infectii. In plus, apar durerile articulare si osoase si creste major riscul de osteoporoza.

Anumite simptome pot fi eliminate cu ajutorul terapiei de substitutie hormonala ori prin terapie de specialitate in cazul problemelor emotionale, sau prin utilizarea de suplimente alimentare specifice, in cazul senzatiei de oboseala, a slabirii memoriei si concentrarii.

Cum actioneaza Climenum?

Climenum este un supliment alimentar cu un sistem complex cu actiune continua, 24 de ore din 24, a carui compozitie de ingrediente active si mod de utilizare (1 comprimat pentru zi, 1 comprimat pentru noapte) au eficitate dovedita in atenuarea simptomelor asociate cu perioada de menopauza.

Beneficiile produsului Climenum

Produsul ajuta la mentinerea unui somn odihnitor, are efect benefic asupra bufeurilor, a starilor de neliniste, a sanatatii oaselor si a echilibrului sistemului nervos. De asemenea, plantele din compozitie contin compusi estrogeni care ajuta la cresterea nivelului de estrogen din corp, ameliorand astfel simptome precum uscaciunea vaginala, bufeurile, starile de oboseala.

 

Disponibile in farmaciile sigla catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.