Revista care te menține sănătos

Noutăți

Tusol, inamicul tusei

7 octombrie 2016
Share

Gratie extractelor de fructe de acerola, echinacea, propolis si nalba-mare, calmeaza senzatia de arsura si usturime de la nivelul gatului inflamat. Tusol − pastile de supt este eficient atat in tusea seaca, iritativa, cat si in cea productiva.

Eficienta pastilelor este data de actiunea antiinflamatoare, decongestiva, emolienta, expectoranta, antialgica si imunomodulatoare a nalbei-mari, completata de propolis care, la randul sau, este recunoscut pentru calitatile sale antiseptice si antiinfectioase. La acestea se adauga efectul recunoscut antiviral si imunostimulator al plantei de echinacea si vitaminei C naturala (sursa fiind fructele de acerola).

 

<p>Disponibile in farmaciile&nbsp;<a href=”https://www.catena.ro/” target=”_blank”><img style=”vertical-align: middle;” src=”https://www.farmaciata.ro/images/stories/2016/Mai/sigla_catena.jpg” alt=”sigla catena” width=”130″ height=”36″ /></a></p>

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.