Revista care te menține sănătos

Noutăți

Cum prevenim bolile cardiovasculare? Revidox, cardioprotector eficient pentru o stare optima de sanatate

27 mai 2016
Share

Boala cardiovasculara este prima cauza de mortalitate in Europa atat la femei, cat si la barbati. Este responsabila de aproximativ jumatate din totalul deceselor, in Europa cauzand peste 4,35 milioane de decese in fiecare an in cele 53 de state membre ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii – Regiunea Europeana si peste 1,9 milioane de decese in fiecare an in Uniunea Europeana. Boala cardiovasculara este, de asemenea, o cauza majora de dizabilitate si de scadere a calitatii vietii.

Boala cardiovasculara ucide mai multi oameni decat toate formele de cancer la un loc, cu un procentaj mai crescut in randul femeilor (55% din decese) decat in randul barbatilor (43% din decese) si o mortalitate mai crescuta in randul pacientilor cu o pozitie economico-sociala scazuta, potrivit Cartei Europene a Sanatatii Cardiovasculare.

Ce este Revidox si cum ne ajuta sa prevenim sau sa atenuam consecintele afectiunilor cardiovasculare?

Raspunsul vine de la cercetatorii Consiliului Superior de Investigatii Stiintifice din Spania, al doilea institut de profil din lume, care, in urma anilor dedicati studierii cresterii calitatii fructelor si legumelor, au descoperit metoda prin care sa concentreze beneficiile active din 45 de kilograme de struguri intr-o singura capsula! Extractul de strugure, astfel concentrat, este potentat in aceasta formula inovatoare de extractul integral uscat de rodie si seleniu, disponibil sub denumirea comerciala Revidox.

Revidox asigura protectie vasculara si neuronala

revidox-300x250O preocupare importanta a lumii medicale este reprezentata de cardioprotectia si protectia vasculara, in special prin prisma incidentei marite si posibilitatii de tratare in situatiile incipiente si, mai ales, preventiei. Revidox a demonstrat in studii clinice un efect vasodilatator arterial si de protectie a endoteliului − tunica intima vasculara, prin efectul sau antiinflamator, antitrombotic, dar si de scadere a colesterolului, trigliceridelor sangvine si a markerilor de ateroscleroza. De asemenea, Revidox a dovedit a avea efect antiinflamator, cu reducerea nivelului de proteina C reactiva cu 26%, efect antitrombotic, dar si de scadere a colesterolului, cu urmatoarele evolutii: reducerea nivelului apolipoproteinei B cu 9,8% si a fractiei de LDL oxidat cu 20% (parte a colesterolului „rau”). In afara protectiei cardiovasculare, Revidox asigura si protectie neuronala prin efectul sau antiinflamator – inflamatia fiind o componenta importanta in bolile cerebrale neurodegenerative. Revidox protejeaza materialul genetic (ADN), ferindu-l de mutatii, activeaza si stimuleaza familia de gene SIRT1 – gena „longevitatii”, cu efect benefic asupra calitatii si duratei vietii.

Cui i se adreseaza Revidox?

Tuturor persoanelor adulte expuse factorilor care genereaza imbatranirea prematura a celulelor/organelor (de exemplu, fumatori, cu risc cardiovascular, afectiuni cardiovasculare, diabet, cu risc de boli neurodegenerative – ereditare sau cauzate de mediul exterior, stil de viata si alimentatie etc.) sau persoanelor care isi doresc mentinerea sanatatii cardiovasculare si optimizarea starii de sanatate in general.

Revidox, mod de administrare

Tratamentul cu Revidox presupune administrarea unei capsule dimineata, pe o perioada de minimum 1 an (conform studiilor clinice), insa de preferat pe perioada intregii vieti, pentru obtinerea protectiei la nivel celular si cresterea calitatii si duratei vietii.

Revidox, compozitie

Compozitie per tableta: STILVID extras integral din seminte de strugure 133 mg din care 8 mg resveratrol bioactiv, 0,67 mg antocianozide, 14,63 mg procianidine, 0,4 mg flavonoide, 1,3 mg alte stilbene. Extract uscat din fructe de rodie 125 mg, punicalagini – acid elagic 8,75 mg, procianidine 3,75 mg. Drojdie de seleniu, dioxid de siliciu si stearat de magneziu.

Prezentare: Cutie de 30 de capsule (2 blistere a cate 15 capsule per blister).

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.