Revista care te menține sănătos

Noutăți

NINFE Baby: Crema calmanta nou-nascuti si Gel calmant curatare nou-nascuti

5 mai 2016
Share

NINFE Baby a lansat doua noi produse cu ingrediente 100% naturale, pentru ingrijirea delicata a bebelusilor. Crema calmanta pentru nou-nascuti a fost special conceputa pentru ingrijirea pielii lor care poate fi hipersensibila, intoleranta, uscata, rosie si atopica.

Este potrivita si pentru copiii mai mari si pentru femeile insarcinate. Crema eudermica are un continut bogat in extract de nalba, ovaz, galbenele, ulei de masline si aloe vera, certificate organic. Gelul calmant curatare nou-nascuti NINFE Baby are la baza suc de aloe vera, care curata delicat corpul si parul copiilor. Imbogatit cu pantenol, bisabolol si galbenele organice, acesta hidrateaza si calmeaza pielea.

Formula sa blanda este ideala pentru toaleta nou-nascutilor, a copiilor si a mamelor. Produsele din gama dermato pentru copii beneficiaza in farmaciile Catena de o reducere de 25% cu cardul Mama si Copilul.

Disponibile in farmaciile sigla catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.