Revista care te menține sănătos

Noutăți

Gerovital H3 DERMA+ Crema anticuperozica SPF 10, Apa micelara si Crema pentru copii

9 februarie 2016
Share

Gerovital H3 DERMA+ este prima gama de produse dermatocosmetice din portofoliul Farmec. Conceputa in colaborare cu experti in domeniul sanatatii, aceasta raspunde diferitelor tipuri de probleme ale pielii si ale parului. Recent, gama a fost completata cu alte produse dermatocosmetice, care se adreseaza ingrijirii corpului, parului, tenului si bebelusilor.

Gerovital H3 DERMA+ Crema anticuperozica SPF 10 ofera multiple beneficii tenurilor sensibile, cu roseata si tendinta spre cuperoza: reface bariera cutanata de protectie, protejeaza impotriva radiatiilor solare, calmeaza intens, diminueaza roseata, imbunatateste microcirculatia capilara. Pigmentul verde din compozitie mascheaza roseata si semnele de cuperoza incipienta.

Apa micelara Gerovital H3 DERMA+ este formulata la un pH apropiat de cel natural al lacrimii, cu agenti de curatare blanzi, care menajeaza bariera protectoare a pielii, curata delicat, respectand echilibrul natural al pielii.

Crema pentru copiiGerovital H3 DERMA+ este destinata protectiei pielii sensibile, din zona scutecului, a sugarilor si copiilor mici. Structura de emulsie inversa, de tip apa in ulei, asigura formarea unui strat protector, impermeabil, constituindu-se ca o bariera fizica intre piele si scutec.

Disponibila in farmaciile catena.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.