Revista care te menține sănătos

Noutăți

Fitobalm gel balsamic, calmant natural pentru copii si bebelusi

10 noiembrie 2015
Share

Un copil sanatos este, fara doar si poate, plin de energie, cu chef de joaca, gata sa invete, sa exploreze si sa descopere necunoscutul. Carentele de vitamine si minerale, problemele respiratorii, bolile copilariei pot umbri evolutia fireasca a celor mici.

Gama Fitobimbi a fost creata special in acest sens si cuprinde produse care contin ingrediente naturale, fara zahar, destinate exclusiv copiilor incepand cu varsta de 6 luni. Fitobalm este un gel balsamic recomandat copiilor, ce ajuta la decongestionarea cailor nazale. Astfel, micutii pot respira normal si se pot odihni noaptea. Produsul se aplica pe pieptul sau pe spatele copiilor, iar vaporii intra in caile respiratorii. Uleiul de pin si extractul din muguri de brad au o actiune secretolitica si antiseptica, ajutand la diluarea mucozitatilor vascoase. Uleiul de mirt actioneaza ca agent de dilatare a bronhiilor, adica relaxeaza muschii bronhiilor.

Gelul balsamic Fitobalm protejeaza si hidrateaza caile respiratorii, nu dauneaza mucoasei si nu creeaza dependenta. De asemenea, nu contine camfor si mentol. Este util in caz de raceala, de catar (inflamatie insotita de secretie abundenta), bronsita etc. Mai contine ulei de migdale si ulei hidrogenat de ricin.

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.