Revista care te menține sănătos

Noutăți

Candidoza sau infectie vaginala? Nicio grija!

2 iulie 2015
Share

Infectiile vaginale pot fi cauzate atat de bacterii, cat si de ciuperci, dar simptomele sunt similare. Produsele Idelyn Beliema® trateaza si previn ambele tipuri de infectii vaginale: bacteriene sau pe cele cauzate de ciuperci (candidoza).

Idelyn Beliema® Effect este un dispozitiv medical sub forma de comprimate pentru uz vaginal, recomandat in tratamentul infectiilor vaginale bacteriene si fungice (candidoza). Prin modul sau de actiune, ajuta la reducerea senzatiilor de arsura, mancarime a secretiilor vaginale si mirosului neplacut. Datorita compozitiei speciale, comprimatele vaginale stopeaza dezvoltarea bacteriilor si ciupercilor, redand echilibrul florei vaginale.

Idelyn Beliema® Expert crema intima, cu o compozitie unica, dezvoltata in colaborare cu medicii ginecologi, calmeaza rapid usturimea, mancarimea si iritatia din infectiile bacteriene sau cele cauzate de ciuperci. Crema intima este destinata doar administrarii cutanate, pentru o igiena intima zilnica corespunzatoare si pentru indepartarea senzatiilor neplacute de mancarime, iritare si arsura.

Idelyn Beliema® Expert gel intim ofera o protectie speciala, fiind recomandat pe termen lung pentru ingrijirea adecvata si igiena corecta din infectiile vaginale si in situatiile care favorizeaza aparitia infectiilor vaginale. Are o compozitie unica si complexa, dezvoltata in colaborare cu medicii ginecologi, fiind special conceput pentru femeile cu sensibilitate, predispuse la infectii vaginale.

Disponibile in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.