Revista care te menține sănătos

Noutăți

WellKid SMART, tablete masticabile delicioase pentru copii

4 iunie 2015
Share

In primii ani de viata, necesarul nutritional al copiilor este mare, pentru a putea face fata ritmului de dezvoltare si crestere al acestora.

WellKid SMART masticabil contine: vitaminele A, D, B6, B12,  C, E, fierul, zincul, cuprul. In plus, are in compozitie extract de malt si seminte de in – surse importante de energie – si acizi Omega-3. Acestia contribuie la dezvoltarea normala a sistemului nervos, retinei si creste coeficientul de inteligenta a copiilor.

Suplimentele de vitamine si minerale sunt recomandate in special copiilor cu riscuri nutritionale: malabsorbtie intestinala si afectiuni hepatice, boli cronice, perioade de convalescenta, regim alimentar contra obezitatii, anorexie/dieta dezechilibrata/apetit alimentar capricios etc.), dupa tratament cu antiinflamatoare nesteroidiene sau antibiotice (scad rezerva de vitamine C si complex B).

Comprimatele au aroma naturala de lamaie, mar, zmeura, capsuni. WellKid SMART masticabil intareste sistemul imunitar, mentine oasele sanatoase, imbunatateste capacitatea de memorare si de concentrare, oferind energie maxima. Este indicat copiilor intre 4 si 12 ani.

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.