Revista care te menține sănătos

Noutăți

Lupta impotriva acneei cu Acneaid Wash

4 iunie 2015
Share

Toata lumea si-ar dori un ten perfect, dar, din pacate, putini se pot lauda cu asta. Mai rau este insa cand printre problemele tenului se numara acneea.

Gelul de curatare Acneaid Wash, prin formula sa unica patentata antiseb, lupta eficient impotriva acneei de la nivelul fetei. Curata delicat tenul, purificandu-l. Regleaza activitatea glandelor sebacee, previne proliferarea acneei si lupta impotriva deshidratarii pielii.

Acneaid Wash are efect antibacterian, dar si rol antiinflamator. Este indicat, de asemenea, in cazul discromiilor pigmentare si al hiperpigmentarii postacnee, reducand dopurile keratozice. Gelul de curatare are un pH echilibrat, nu contine sulfati si nici parabeni, ceea ce-l face ideal de utilizat in cazul oricarui tip de ten acneic. Acneaid Wash are in compozitie extract de Aloe barbadensis, niacina, acid glicolic, extract de Azadirachta indica (Neem) si alantoina, ceea ce-l face deosebit de eficient in lupta cu acneea.

Se aplica dimineata si seara pe pielea umezita, prin masare usoara, indepartandu-se apoi cu apa. Trebuie evitat contactul cu ochii si mucoasele. Daca totusi se intampla acest lucru, trebuie clatit bine cu apa. 

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.