Revista care te menține sănătos

Noutăți

Liversil, hepatoprotector de ultima generatie

8 mai 2015
Share

Liversil este un produs sub forma de capsule, care contine extracte uscate de papadie, anghinare, amor seco, brusture, fumarita, ghintura galbena. Produsul se bazeaza pe actiunea sinergica a diferitelor extracte asociate, constituind un adjuvant eficient in detoxifierea hepatica si in alte tulburari hepatice si dischinezii biliare.

Are efecte coleretic, colagog, fiind un imunomodulator eficace si un tonic general. Extractul de papadie este util in anorexie, dischinezii biliare, colecistite, stimularea secretiilor pancreatice, indigestii, afectiuni hepatice (insuficienta hepatica, hepatite, congestie hepatica). Extractul de anghinare s-a dovedit un excelent detoxifiant hepatic si tonic amar, antiinflamator, hipoglicemiant, bacteriostatic fata de Salmonella, Staphylococcus si Proteus.

Extractul de amor seco este antidiuretic, antiinflamator, antihemoragic, detoxifiant sangvin, tonic al sistemului nervos central. Extractul de brusture, realizat din radacina, a fost considerat cel mai important remediu pentru curatarea sangelui. Extractul de fumarita are proprietati diuretice, stimulente ale functiei hepatice, biliare si gastrice. Extractul de ghintura este util in arsuri stomacale, gastrite, ulcer de orice tip, Helicobacter pylori si colite.

Disponibil in farmaciile catena

#tags   \   , , ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.