Revista care te menține sănătos

Noutăți

O inima sanatoasa cu Visilife Omega

8 mai 2015
Share

Visilife Omega este un produs cu o formula inovatoare puternic imbunatatita. Combinatia speciala de ulei de peste si ulei de krill actioneaza concentrat asupra inimii si vaselor de sange. Multumita tehnologiei speciale Licaps® a Capsugel, datorita careia ambele ingrediente sunt sub forma lichida, Visilife Omega are o actiune accelerata.

Pastreaza calitatile substantelor benefice si garanteaza absorbtia lor deplina in organism, de aici si efectul lor rapid. Gratie formulei sale Omega-3 imbunatatita, este potrivit pentru persoanele cu probleme cardiovasculare, tulburari ale valorilor tensiunii arteriale si cu abateri ale ritmului cardiac. Visilife Omega poate sa fie completare la tratamentul persoanelor care au suferit infarct sau accident vascular cerebral.  

Contribuie si la reducerea nivelului colesterolului si trigliceridelor serice, motiv pentru care sprijina sanatatea vaselor de sange si activitatea coronariana. In cazul femeilor insarcinate si/sau care alapteaza, Visilife Omega imbunatateste dezvoltarea prenatala si postnatala a creierului si ochilor bebelusului si a functiilor lor.

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.