Revista care te menține sănătos

Noutăți

Osteocare masticabil, cu aroma de portocala si menta

8 mai 2015
Share

Osteocare este indicat in prevenirea si tratarea osteoporozei, dar este esential si in preconceptie, sarcina si alaptare, pentru prevenirea rahitismului. Sub forma de comprimate masticabile, sunt mai usor de administrat.

Produsul contine vitamina D, calciu, magneziu, zinc, cupru, mangan, bor, seleniu. Manganul este indispensabil organismului, intervenind in diferite reactii enzimatice, printre care cea de formare a tesutului osos. Se gaseste doar in legumele verzi, cerealele si legumele uscate. De aceea, este necesara suplimentarea lui. O alimentatie saraca in mangan poate duce, in timp, la scaderea rezistentei oaselor. Astfel, suplimentarea luiajuta la prevenirea osteoporozei. Seleniul este un antioxidant natural care ajuta la formarea hormonilor tiroidieni, acestia participand la formarea celulei osoase.

Borul contribuie la absorbtia optima a calciului si magneziului din organism, scade eliminarea urinara a calciului si magneziului si ajuta la sinteza celulei osoase, impiedicand aparitia osteoporozei. 

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.