Revista care te menține sănătos

Noutăți

Supramax articulatii ACUT calmeaza durerea, cu efect de racorire

2 aprilie 2015
Share

Supramax articulatii ACUT este un spray destinat ameliorarii durerilor in caz de traumatisme. In plus, confera un placut efect de racorire a zonei afectate. Creat in baza unei formule unice, concepute de laboratoarele Dr. Theiss Naturwaren, din Homburg, Germania, are la baza uleiul de extract de pin din propria pepiniera de pin Allgau.

Supramax articulatii ACUT actioneaza ca anestezic local si este destinat exclusiv uzului extern. Amelioreaza durerea prin racorire in cazul traumatismelor inchise, cum ar fi intinderile, contuziile si entorsele. Desi modul de administrare nu este deloc complicat, fiind un produs nou pe piata romaneasca, trebuie sa stiti cum sa-l folositi cat mai corect. Astfel, flaconul trebuie agitat inainte de utilizare si mentinut drept in timpul aplicarii. Se pulverizeaza de la o distanta de circa 20 cm, timp de 1-3 secunde, apoi trebuie sa asteptati pana la evaporarea lichidului si, daca este cazul, puteti repeta pulverizarea. Asteptati aproximativ un minut inainte de fiecare pulverizare, pentru a verifica daca mai este necesara inca o aplicare.

Se va pulveriza de cel mult 3 ori pe zi in zonele afectate. Nu pulverizati din abundenta pe o singura zona. De asemenea, nu trebuie sa pulverizati pe rani deschise (taieturi, abraziuni ale pielii, piele crapata etc.), pe mucoase sau in ochi. Nu aplicati pe fata si nu inhalati aerosolul.

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.