Revista care te menține sănătos

Noutăți

Utipro plus, atuul infectiilor tractului urinar

6 martie 2015
Share

Utipro plus este primul si singurul produs care actioneaza atat la nivel intestinal, cat si la nivel urinar, sustinand functia normala a vezicii urinare.Contine trei ingrediente naturale: xiloglucan-gelatina (150 mg), hibiscus (100 mg) si propolis (100 mg).

Actioneaza simultan in doua locatii. La nivelintestinal, reduce rapid numarul bacteriilor, diminuand riscul ascensiunii infectiei vezicii urinare. La nivelul vezicii, controleaza localizat simptomele. Xiloglucan-gelatina traverseaza nemodificata prin mediul acid al stomacului si ajunge la nivelul intestinului, formand un biofilm pe baza de proteine, care se asaza pe suprafata mucoasei intestinale.

Previne atasarea si proliferarea bacteriilor si, astfel, ascensiunea la nivelul vezicii urinare. Hibiscusul este bogat in acizi organici: acid malic, ascorbic si citric si antocianide. Acizii organici acidifiaza urina. Acest proces duce la o crestere in formarea monoxidului de azot care suprima proliferarea bacteriana. Utipro plus reprezinta o optiune in tratamentul de lunga durata al cistitelor.

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.