Revista care te menține sănătos

Noutăți

Talitha, alternativa pentru terapia de substitutie hormonala

30 ianuarie 2015
Share

Talitha este un spray sublingual, ce contine fitoestrogen (Trans-Resveratrol), vitamina D3 si vitamina E, pentru simptomele climacterice in perioada de premenopauza. 

Talitha este alternativa sigura a terapiei de substitutie hormonala. Reduce simptomele climacterice de tip: bufeuri, transpiratii nocturne, palpitatii, nervozitate, iritabilitate, atrofie progresiva a mucoasei genito-urinare. Protejeaza sistemele cardiovascular, nervos si osos. Stimuleaza imunitatea si stopeaza imbatranirea cutanata.

Resveratrolul este o substanta naturala, extrasa din radacina de Polygonum cuspidatum, cea mai bogata sursa naturala de resveratrol. Acesta amelioreaza simptomele sindromului climacteric, inclusiv simptomele vasomotorii si osteoporoza, reducand riscurile asociate menopauzei. Resveratrolul si vitamina D3 au actiune sinergica, avand efecte benefice asupra densitatii osoase si a fluctuatiilor de greutate din timpul menopauzei.

Vitamina D3 este o vitamina liposolubila bio-sintetizata, ce contribuie la absorbtia/utilizarea calciului si fosforului la nivelul intestinului, precum si la mentinerea concentratiilor normale in sange. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, avand efect antiimbatranire, prin utilizarea corespunzatoare a acidului linoleic.

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.