Revista care te menține sănătos

Noutăți

Pentru vegetarieni Vitamine+Minerale, de la Doppelherz aktiv

4 decembrie 2014
Share

Vegetarienii, veganii si persoanele care tin post pot preveni anumite carente cu suplimentul alimentar Doppelherzaktiv, special creat pentru ei. Studii recente in domeniul nutritiei arata ca o dieta bazata pe fructe si legume scade riscul unor boli cardiovasculare, chiar a cancerului. Insa specialistii se impart in doua categorii, cei pro si cei care afirma ca nu e cea mai sanatoasa alimentatie.

 

Daca ati ales sa eliminati din alimentatie carnea, pestele, lactatele sau oricare alt produs de origine animala, faceti in asa fel incat organismul sa nu simta lipsa acestora, mai exact a nutrientilor pe care aceste produse le contin. Vegetarienii si veganii, sau persoanele care tin post trebuie sa aiba grija ca dieta lor sa contina suficiente vitamine, minerale si oligoelemente. Astfel, suplimentul Doppelherz aktiv Pentru vegetarieni Vitamine+Minerale contine mineralele calciu si fier, oligoelementele zinc si iod, precum si vitaminele B1, B2, B6, B12 si D3, adaptate optim necesitatii dietelor vegetariene sau vegane.

Calciul si vitamina D3 au rolul de a mentine sanatatea sistemului osos si a celui muscular, iar iodul, fierul si zincul contribuie la formarea globulelor rosii, a hemoglobinei si la transportul oxigenului in corp. In ingredientele folosite pentru Doppelherz aktiv Pentru vegetarieni nu exista nicio urma de componente de origine animala sau derivate ale acestora. Cu un singur comprimat pe zi obtineti, in cazul alimentatiei vegetariene si vegane, necesarul de vitamine, minerale si oligoelemente.

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.