Revista care te menține sănătos

Noutăți

Sapunul fin cu ulei de argan de la Azbane, rasfat pentru trup si suflet

19 noiembrie 2014
Share

Uleiul de argan, denumit si „aurul Marocului”, are un puternic efect antiimbatranire, in conditiile in care este utilizat cu regularitate. Creat in laboratoarele Azabane, Sapunul fin cu ulei de argan curata pielea in profunzime, o catifeleaza si o hidrateaza.

Acest sapun vine in intampinarea nevoilor zilnice de ingrijire a pielii si poate fi utilizat atat pentru curatarea delicata a pielii corpului, cat si pentru curatarea tenului. Daca va temeati pana acum de utilizarea unui sapun pe tot corpul, aflati ca Sapunul fin cu ulei de argan nu usuca pielea, ci reface pelicula hidrolipidica ce protejeaza pielea si o hidrateaza o perioada indelungata.

 

Sapun cu rol antiseptic

Pe langa toate aceste beneficii, Sapunul fin cu ulei de argan de la Azabane are rol antiseptic, calmeaza iritatiile si contribuie la reducerea semnelor de pe ten care pot aparea in urma unor probleme ale pielii, precum acneea. Astfel, reduce leziunile si poate fi utilizat chiar si in caz de eczeme. Glicerina din compozitia sapunului are un efect emolient, un parfum delicat si are grija de pielea dumneavoastra in mod eficient. Sapunul are o textura placuta, aluneca usor, iar daca veti face dus dimineata si veti utiliza acest sapun, va va energiza pentru intreaga zi. Seara, daca ati avut o zi grea, o baie calda este cea mai buna metoda de relaxare. Sapunul fin cu ulei de argan de la Azbane va va alinta simturile si va va ajuta sa dormiti mai bine.

 

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.