Revista care te menține sănătos

Noutăți

Stop toxinelor din organism cu gama STOPTOXIN!

11 noiembrie 2014
Share

Un dezechilibru in privinta fluxului de toxine din organism afecteaza, in primul rand, ficatul, acest filtru al tuturor substantelor periculoase pentru corp. Gandita sa ajute ficatul in situatii critice sau sa il protejeze la nevoie, gama STOPTOXIN este recomandata diferitelor categorii de varsta pentru hepatoprotectie si detoxifiere naturala. Poate fi gasita in trei forme de prezentare.

STOPTOXIN Forte capsule este cel mai complex hepatoprotector de acest gen, cu un continut de silimarina, colina si phyllanthine. STOPTOXIN plicuri cu silimarina, colina si inulina este un produs recomandat atat adultilor, cat si copiilor de peste 7 ani. STOPTOXIN hepato sirop este singurul sirop hepatoprotector cu silimarina si colina, eficient si benefic incepand chiar de la varsta de 1 an.

Produsele din gama STOPTOXIN se disting prin unicitatea asocierii principiilor active si prin beneficiile aduse functiei hepatice, avand caracteristici antioxidante, antiinflamatoare si antivirale, incetinind fibroza, favorizand regenerarea celulara si prevenind steatoza hepatica.

Disponibila in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.