Revista care te menține sănătos

Noutăți

Visislim BEAUTY: sanatatea parului, pielii si unghiilor

3 iulie 2014
Share

Visislim BEAUTY este un complex unic de uleiuri vegetale, vitamine si antioxidanti care stimuleaza cresterea parului, reduce matreata si previne caderea parului, regenerand tesuturile tumefiate. De asemenea, ajuta la diminuarea ridurilor din jurul ochilor si la mentinerea aspectului tanar si natural al pielii.

 

Formula revolutionara actioneaza din interior spre exterior, asigurand o hranire naturala a parului, pielii si a unghiilor. Contine ulei de limba-mielului, ce imbunatateste procesele metabolice si functiile hormonale, fiind o sursa naturala de acid gamma-linoleic (GLA). Astfel, contribuie favorabil la sanatatea pielii, parului si unghiilor. Uleiul de seminte de luminita-de-seara imbunatateste functiile pielii, iar uleiul din germeni de grau ofera acizii grasi Omega-3 si Omega-6. Aceste doua uleiuri, alaturi de vitaminele A si D si seleniul regenereaza si hidrateaza pielea intarind radacina firului de par si a unghiilor. Astfel, unghiile dumneavoastra nu vor mai fi moi, casante si exfoliante.

Produsul accelereaza cresterea acestora si imbunatateste aspectul lor, ajutandu-le sa devina sanatoase si frumoase. Coenzima Q10 incetineste procesul de imbatranire a celulelor si furnizeaza energie acestora. Visislim BEAUTY se administreaza cate 1 capsula de 2 ori pe zi (dimineata si seara) cu 10-15 minute inainte de masa. Pentru un rezultat vizibil si de durata, se recomanda administrarea minimum 3 luni.

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.