Revista care te menține sănătos

Noutăți

Visislim Light, ajutor in controlul greutatii

14 mai 2014
Share

Gama Visislim reprezinta o serie de produse de inalta calitate, elaborate in conformitate cu cel mai modern concept de ingrijire a sanatatii si frumusetii. Marca Visislim imbina naturalul cu inalta calitate, cu inovatia si cu formule eficiente. Pentru obtinerea unui efect maxim, produsele din portofoliu au la baza efectul sinergic al ingredientelor.

In combinatie, aceste produse isi fortifica reciproc efectul: suprima pofta de mancare si arde grasimile. Gama Visislim contine 9 produse: Light, Line capsule si guma de mestecat, Fitness, Beauty, Lady, Health, Vitamins si Immuno. Visislim Light ajuta in controlul greutatii. Ingredientele active PinnoThin au o eficienta dovedita clinic. Ajuta la reglarea apetitului prin reducerea poftei de mancare, creand senzatia de satietate. Combinatia cu CLA (acid linoleic conjugat) sprijina pierderea in greutate si reducerea grasimilor, ajutand la formarea masei musculare. Mai contine ulei din seminte de Pinus koriensis.

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.