Revista care te menține sănătos

Noutăți

Uractiv Forte mentine sanatatea aparatului urinar

10 aprilie 2014
Share

Infectiile urinare sunt favorizate de refluxul ureteral, expunerea excesiva la frig, de litiaza renala, infectiile genitale, diabet. 50% dintre femei sufera cel putin o data in viata de o forma de infectie urinara. Solutia pentru aceasta problema este insa Uractiv Forte, ce contine extract uscat din frunze de strugurii-ursului.

Aceasta planta este cunoscuta pentru efectele antiinflamatoare, antiseptice si diuretice, ajutand, totodata, la diminuarea simptomelor, la prevenirea complicatiilor si recidivelor.

Uractiv Forte este un supliment alimentar special conceput pentru mentinerea starii de sanatate a aparatului urinar, pentru functionarea normala a rinichilor, favorizand diureza prin eliminarea din organism a substantelor nocive, a produsilor toxici si substantelor straine sau in exces rezultate din procesele metabolice.Se administreaza de la aparitia primelor semne de disconfort la nivel urinar (durere, urinari frecvente, iritatie) si pana la disparitia acestora, dar nu mai mult de 14 zile. 85% dintre infectiile urinare sunt produse de bacteria Escherichia coli, iar 12% dintre femeile insarcinate dezvolta infectii ale tractului urinar.

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.