Revista care te menține sănătos

Noutăți

Gerovital H3, o noua linie de cosmetice anti-aging de la Farmec

6 decembrie 2013
Share

De curand, Farmec a lansat noua linie de produse anti-age inovatoare Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan, care reprezinta reinventarea primului brand antiimbatranire din lume, creat in urma cu aproape 45 de ani. Aceasta gama de produse are la baza ingrediente care previn si combat semnele imbatranirii tenului, actionand in profunzime: acidul hialuronic, vitamina E si juvinity.

Acidul hialuronic hraneste si hidrateaza tenul, redandu-i supletea si restaurand bariera hidro-lipidica de protectie. Vitamina E elimina efectele negative ale radicalilor liberi asupra tenului, protejand acidul hialuronic, fibrele de colagen si elastina proprii pielii. Juvinity, complexul inovator, intarzie procesul de imbatranire metabolica a nucleului celulelor, ceea ce face posibile revigorarea replicarii celulare si pastrarea aspectului sanatos al pielii.

Linia de produse Gerovital H3 cuprinde:

  • Gama Gerovital H3 Classic, care contine o emulsie hidratanta demachianta 2 in 1, o crema lift hidratanta de zi si o crema restructuranta de noapte, o crema intensiv hidratanta de zi si o crema antirid nutritiva de noapte, o crema contur pentru ochi si buze si o crema regeneranta pentru maini, toate acestea pentru o piele hidratata, tonifiata, fara imperfectiuni, fara riduri sau alte semne ale trecerii timpului.
  • Gama Gerovital H3 Retinol, ce contine produse care previn primele semne ale imbatranirii tenului, gratie retinolului pur stabil: crema pentru prevenirea ridurilor, crema pentru regenerare avansata, crema antirid contur ochi.
  • Gama de deodorante cu efect antiperspirant Gerovital H3, carepastreaza prospetimea pielii timp de 24 de ore, protejeaza pielea delicata a axilelor, nu contin alcool sau parabeni si au un parfum proaspat si delicat: Gerovital H3 Natural, Gerovital H3 Fresh, Gerovital H3 Splendide si Gerovital H3 Sensitive.

Disponibila in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.