Revista care te menține sănătos

Noutăți

Bilomag Forte: memorie, concentrare si circulatie periferica

4 octombrie 2013
Share

Bilomag Forte este un preparat complex ce contine extract de ginkgo biloba, lecitina, magneziu si vitamina B6. Extractul de ginkgo biloba ajuta la oxigenarea normala a creierului, sustinand astfel circulatia cerebrala si functionarea intregului sistem circulator si protejeaza celula nervoasa, contribuind la neutralizarea radicalilor liberi.

Lecitina intra in compozitia fiecarei celule nervoase, fiind responsabila de functionarea optima a sistemului nervos. Vitamina B6 si magneziul contribuie la mentinerea sanatatii psihice, la functionarea normala a sistemului nervos si la reducerea oboselii si epuizarii.

Produsul este indicat tuturor persoanelor adulte, in perioadele de stres sau de solicitare intelectuala si psihica intensa, persoanelor in etate care acuza tulburari circulatorii, elevilor si studentilor in perioada examenelor. Datorita actiunii sinergice a ingredientilor activi, imbunatateste memoria, capacitatea de concentrare si memorare, si mareste rezistenta la efort intelectual.

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.