Revista care te menține sănătos

Noutăți

Respiri usor si iti protejezi gatul cu Alevia Propolis Vitamina C cu echinacea

10 septembrie 2013
Share

Produsul are in compozitie propolis 30 mg, vitamina C 100 mg, vitamina B2 1,2 mg, echinacea 10,00 mg, fiind indicat pentru ameliorarea durerilor de gat, cresterea rezistentei in fata infectiilor de tipul laringitelor, amigdalitelor si rinofaringitelor. Totodata, este benefic in prevenirea racelii. Propolisul are actiune antibacteriana, antifungica si antivirala.

Vitamina C mareste rezistenta organismului in fata infectiilor. Echinacea este una dintre cele mai cunoscute plante care stimuleaza sistemul imunitar al organismului.

Contine unele dintre cele mai eficiente substante active cu efect benefic in infectiile virale si bacteriene. Alevia Propolis Vitamina C cu echinacea are efect benefic in infectiile localizate la nivelul cavitatii bucale, tractului respirator cauzate de bacterii: stafilococi, streptococi, fungi (candida) si virusuri gripale si respiratorii. Se administreaza 2-3 comprimate pe zi la copii si 3-4 comprimate pe zi la adulti.

Disponibil in farmaciile catena.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.