Revista care te menține sănătos

Noutăți

Ten tonifiat si hidratat cu Apa naturala de Trandafiri de la Naturalis

28 mai 2013
Share

Vara, tenul necesita o ingrijire speciala, mult mai atenta si focusata pe nevoile lui. Tocmai de aceea, Apa naturala de Trandafiri de la Naturalis (formula noua), pe baza de ulei esential de trandafiri, revigoreaza pielea obosita, reduce ridurile, incetineste procesul de imbatranire si este recomandata pentru toate tipurile de ten. De asemenea, poate fi utilizata in caz de piele uscata, sensibila, inflamata, dar si in caz de arsura solara.

Apa naturala de Trandafiri de la Naturalis este obtinuta prin distilarea petalelor de Rosa Damascena Mill sau trandafirul de Damasc din recolta 2012, considerata cea mai buna din ultimii ani. O puteti folosi direct pe un disc demachiant pentru a va reimprospata tenul sau, pur si simplu, puteti adauga cateva picaturi in cada, atunci cand faceti baie, lasandu-va purtate intr-o calatorie de neuitat, o experienta de poveste in gradini cu miresme imbatatoare.

Pentru o ingrijire delicata, achizitionati-va din farmaciile catena Apa naturala de Trandafiri de la Naturalis.

Ruxandra Raica

#tags   \  
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.