Revista care te menține sănătos

Noutăți

TranzActiv plus Vitamina C: efect laxativ

7 martie 2013
Share

TranzActiv plus Vitamina C este un laxativ pe baza de extract de senna si de vitamina C (care intareste peretii capilarelor intestinale). Favorizeaza functionarea fiziologica si normalizeaza tranzitul intestinal in toate tipurile de constipatie.

Actioneaza la nivelul colonului, direct asupra mucoasei intestinale prin derivatii antrachinonici eliberati sub influenta florei intestinale, din glicozidele precursoare continute in produsul vegetal.

TranzActiv plus Vitamina C se recomanda ca supliment alimentar in vederea cresterii confortului digestiv si mentinerii unui tranzit optim. Are avantajul ca administrarea sa nu este insotita de dureri abdominale. Durata administrarii se recomanda a fi de maximum 7 zile, pentru a evita fenomenele de obisnuinta sau dependenta. Nu se ia timp de aproximativ 2 ore de la administrarea altui medicament, interferand cu absorbtia acestuia.

Dozele pentru copii, precum si folosirea in timpul sarcinii vor fi indicate de medic. Doza recomandata este de 1 comprimat/zi, de preferat seara, inainte de culcare.

Produsul este disponibil in farmaciile Catena  acum si in pachet promo 1+1 cadou.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.