Revista care te menține sănătos

Noutăți

Tinefcon crema, eficient impotriva psoriazisului

7 martie 2013
Share

Tinefcon crema contine extract standardizat de Sphaeranthus indicus, planta studiata si recunoscuta pentru combaterea proceselor inflamatorii, asigurand astfel un bun control al psoriazisului. Acesta este o afectiune de piele papuloscuamoasa care, initial, a fost descrisa ca o tulburare a keratinocitelor epidermice, dar in prezent este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai comune boli autoimune.

Pana in acest moment, nu au putut fi elucidate cauzele si mecanismele de aparitie ale psoriazisului.

Pentru astfel de probleme a fost creat Tinefcon crema, eficient in ameliorarea simptomelor locale, cum ar fi iritatii, descuamare, durere si formarea de placi tegumentare ingrosate (hipercheratozice) albicioase. Aceasta crema hidrateaza si hraneste pielea intr-un interval scurt de timp, ajutand la restabilirea sanatatii si aspectului pielii afectate. Totodata, previne descuamarea, indeparteaza chiar si modificarile de culoare.

Se aplica local, de 2-3 ori pe zi, pe zonele afectate. Evitati indepartarea peliculei formate timp de 15-30 de minute, pentru a putea penetra cat mai adanc straturile pielii. Dupa acest interval puteti clati zona respectiva cu apa calduta, iar excesul care nu se indeparteaza in urma spalarii se va acoperi cu o panza de bumbac sau lenjerie.

Produsul este disponibil in farmaciile Catena.

#tags   \   , ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.