Revista care te mentine sanatos

Stiri

Magiunul Topoloveni, recunoastere internationala la Bruxelles

2 iulie 2010
Share

Magiunul natural de prune Topoloveni a obtinut premiul „The Superior Taste” din partea International Taste & Quality Institute din Bruxelles. Magiunul de Topoloveni devine astfel primul produs alimentar traditional din Romania care primeste o astfel de distinctie din partea renumitului Institut.

„The Superior Taste Award” este prima recunoastere internationala a unei marci traditionale realizata dupa o reteta autentica romaneasca veche de 100 de ani. Magiunul natural de prune Topoloveni, este primul si singurul produs romanesc cu protectie nationala si Inscris la Bruxelles pentru obtinerea indicatiei geografice protejate la nivel european.
Distinctia „The Superior Taste Award” este o recunoastere mondiala unica, ce se bazeaza pe degustarea In orb (nu se cunosc produsele), realizata de 60 de bucatari cu renume international. Magiunul natural de prune Topoloveni a convins ca este un produs de calitate, atat nutritional, cat si din punct de vedere organoleptic.

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate