Stiri

Lansarea cartii biografice „Alexandru Arsinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, sustinuta de CATENA

joi, 15 noiembrie 2012
Share

Carte_ALEXANDRU_ARSINEL_Coperta

Editura ALL si Teatrul de Revista „CONSTANTIN TANASE” organizeaza  joi, 15 noiembrie, ora 18:30, in cafeneaua Starbucks – America House (Bd. Nicolae Titulescu, nr. 4-8) o intalnire inedita cu actorul ALEXANDRU ARSINEL. Aceasta este ocazionata de lansarea biografiei sale, intitulata „Alexandru Arsinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei. Maria Capelos intr-o discutie amicala cu Alexandru Arsinel”.

 

Sponsor al cartii, CATENA

Participa: Alexandru Arsinel, Directorul Teatrului de Revista „CONSTANTIN TANASE”, Maria Capelos (jurnalist la „Medien Holding”) si Mario De Mezzo (CEO Grupul Editorial ALL), alaturi de artisti ai Teatrului de Revista „CONSTANTIN TANASE” (actori, interpreti, dansatori, coregrafi, scenografi, regizori), colegi de breasla, interpreti, scriitori, critici literari, oameni de arta si cultura.

In aceasta carte, Alexandru Arsinel se destainuie si ne dezvaluie drumul parcurs din satul natal Dolhasca pana pe Calea Victoriei, locul unde se afla Sala SAVOY a Teatrului de Revista „CONSTANTIN TANASE”.

Citindu-i amintirile sincere, veti cunoaste un OM, nu numai un artist, care evoca trei „epoci” istorice prin care a trecut. Astfel, marele actor este, prin amintirile evocate, mai convingator decat orice… carte de istorie. Pentru ca aceasta carte este o poveste de viata unica, prea putin stiuta.

In aceste destainuiri, Alexandru Arsinel ne propune discret sa gandim atent la calea profesiei alese si sa nu uitam nicio clipa de cei din preajma noastra, de familie, de colegi, de prieteni, de publicul spectator.

Mai mult, toti admiratorii lui Alexandru Arsinel vor avea ocazia sa obtina un autograf si o dedicatie din partea maestrului, pe pagina de garda a cartii sale, si sambata, 24 noiembrie, la orele 16.00, la standul Editurii ALL din incinta Pavilionului Central Romexpo. La  cea de-a 19-a editie a Targului International GAUDEAMUS – Carte de invatatura, va avea loc lansarea oficiala a cartii sale.

{besps}/noiembrie/Arsinel|width=450|height=630{/besps}

tonica
2012-11-15T11:35:04+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Mentine-te
sanatos
in fiecare luna
catena
Mentine-te sanatos cu NEWSLETTERUL
Nu, multumesc