Revista care te menține sănătos

Interviu

Simona Patruleasa: „Daca avem sanatate, razbim in toate”

5 septembrie 2017
Share

Eleganta si discretia au ajutat-o sa devina ceea ce este astazi: un om de succes in televiziune, o sotie fericita si o mamica implinita. Simona Patruleasa, prezentatoarea stirilor Kanal D, este o femeie de invidiat, a carei seriozitate, completata de perseverenta, a ajutat-o sa isi gaseasca echilibrul in viata din toate punctele de vedere.

Desi a absolvit cursurile Facultatii de Drept, nu a profesat in domeniu, flirtand cu pedagogia, iar, in final, a ales televiziunea. Simona prezinta acum Stirile de weekend la Kanal D, in fiecare sambata si duminica, de la ora 19.00. Pentru ca este o femeie frumoasa si un om care traieste sanatos, va invitam sa o descoperiti si sa va molipsiti si voi de energia ei pozitiva.

 

Farmacia Ta: Ce inseamna pentru tine a trai frumos?

Simona Patruleasa: A trai frumos inseamna sa fiu in preajma celor dragi, sa fac lucruri care imi bucura sufletul si sa petrec foarte mult timp alaturi de familie. Abia acum simt cu adevarat ca traiesc. Ingrid este fericirea si implinirea noastra.

Cu care dintre aceste trei etichete te identifici cel mai bine: om de televiziune, femeie fericita sau mama implinita?

Toate cele enumerate mai sus ma bucura, ma implinesc, insa postura de mama imi da sens vietii. Sunt o femeie implinita!

Care sunt calitatile de baza pe care trebuie sa le aiba o femeie pentru a avea o cariera de succes in televiziune?

Cred ca, inainte de toate, trebuie sa iti placa ceea ce faci, apoi toate vin de la sine. Sunt foarte importante seriozitatea, disciplina, dar conteaza si ceea ce reusesti sa transmiti telespectatorilor, sa treci dincolo de micul ecran.

Cat de importanta este viata de familie pentru o cariera echilibrata?

Sigur ca linistea si fericirea de acasa sunt importante, acolo iti gasesti echilibrul. La serviciu te poti concentra si mai bine atunci cand ii stii pe ai tai sanatosi, multumiti, in siguranta.

Ce inseamna, din punctul tau de vedere, echilibrul in viata?res-poza 2

Inseamna sa ai o masura in toate! Sa nu fac excese, sa nu ma enervez usor, sa fiu langa familia mea, sa reusesc sa mananc sanatos. Un echilibru intre trup si suflet!

Cum ai descrie un stil de viata sanatos? Care sunt principiile dupa care te ghidezi?

Imi plac foarte mult dulciurile, lucru nu foarte benefic pentru sanatate. Mananc mai multe fructe, legume si supe, in schimb. Beau multa apa, ceaiuri si limonada. Sportul inseamna sanatate si, de aceea, incerc sa stau cat mai mult in aer liber si sa fac miscare.

Ce obiceiuri sanatoase ti-ai dori ca fetita ta, Ingrid, sa deprinda inca de pe acum?

Imi doresc sa manance mai mult mancare neprocesata, fructe si legume, sa faca sport si sa fie echilibrata in tot ceea ce face!

Care consideri ca sunt cele mai importante investigatii pe care ar trebui sa le realizeze o femeie la aceasta varsta?

Cred ca, indiferent de varsta la care te afli, trebuie sa faci cel putin un set de analize anual, atat de sange, cat si cele care depisteaza afectiuni foarte grave. Efectuand regulat aceste analize, bolile pot fi diagnosticate la timp.

Ce faci pentru a fi in forma? Cum te mentii?

Pe langa orele de sport pe care le fac de cateva ori pe saptamana, o viata foarte activa si o dieta echilibrata ma ajuta sa ma mentin in forma, dar si sa ma feresc de diferite afectiuni.

Boala lumii moderne”, stresul, este un fenomen care afecteaza sever sanatatea. Cum reusesti sa-l combati?

Daca stim sa gestionam aceasta presiune nociva, calitatea vietii va fi mult mai buna. Nu prea las stresul sa isi faca loc in viata mea, iar atunci cand isi face simtita prezenta, il combat cu foarte mult optimism.

res-poza 3Esti adepta medicinei conventionale sau a terapiilor naturale?

Apelez la ambele metode, in functie de problema care trebuie tratata.

In ce iti gasesti refugiul si energia dupa o zi solicitanta?

Alaturi de familie, chiar si dupa o zi grea, fiica mea, Ingrid, ma solicita la maximum. Ea are atata energie, incat ne da si noua.

Ne impartasesti trei dorinte pe care ti le-ai stabilit la inceputul anului 2016?

In general, dorintele mele sunt legate de sanatate, sa fim bine, ca restul vine de la sine. Daca avem sanatate, razbim in toate.

Un gand pentru cititorii revistei.

Sa fiti sanatosi, sa va bucurati de viata si sa traiti frumos fiecare clipa!

Alexandra Lupu

Foto: Kanal D

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.