Revista care te menține sănătos

Interviu

Cove: „Aveti grija de sanatate ca sa va bucurati de cei dragi!”

5 septembrie 2017
Share

Daca spunem Gabriel Coveseanu, vi se pare cunoscut, dar daca spunem Cove, atunci instantaneu vi se lumineaza fata, nu-i asa? Pentru ca, dragii nostri, suntem bucurosi sa il avem invitat pe coperta pe indragitul Cove, maestru de ceremonii la „Nunta cu surprize” de la Kanal D.

Cove este una dintre cele mai carismatice figuri din peisajul monden autohton! Are un farmec aparte, este pasionat de ceea ce face si reuseste la fiecare emisiune sa stabileasca o legatura emotionala cu publicul sau. Daca pentru domni este un prezentator simpatic, doamnele sunt pur si simplu topite dupa el. Asta o stim din surse sigure!

Farmacia Ta: De unde pasiunea pentru televiziune?

Cove: Mai intai a fost pasiunea pentru teatru, iar de acolo am ajuns in televiziune. Profesia pe care o practic acum este ca un „virus” pe care-l iei si de care nu mai poti scapa pentru ca nu vrei, devine parte din tine. Este fascinant sa stii ca milioane de oameni te urmaresc pas cu pas si sunt atenti la fiecare cuvant pe care-l spui, iar daca le furi un zambet sau o lacrima, este de-a dreptul uluitor.

F.T.: Ce inseamna pentru Gabriel Coveseanu un stil de viata sanatos?

Cove: Un stil de viata sanatos se bazeaza pe o alimentatie echilibrata, pe antrenamente fizice frecvente si pe o stare de bine interioara. Sunt de parere ca este vital sa avem grijace mancam, in ce proportii si, mai ales, la ce ora.

F.T.: Cum va mentineti in forma?

Cove: Merg cat pot de des la sala, joc tenis, ies la fotbal cu prietenii si am foarte mare grija ca mesele sa fie la ore fixe, sa evit pe cat posibil mancarurile cu multa grasime, dulciurile si sucurile acidulate. Intotdeauna am fost un tip optimist si vesel si cred ca asta contribuie la starea mea de bine.

F.T.: Practicati vreun sport?

Cove: Da, tenis si fotbal. Ambele le fac din placere, ocazional, alaturi de prieteni. Nu ma laud ca sunt un fotbalist desavarsit sau un tenismen cu tact, pur si simplu sportul e un mod prin care imi place sa ma relaxez dupa filmari.

F.T.: Ce credeti ca le lipseste romanilor pentru a fi sanatosi?

Cove: Daca romanii ar fi mai putin stresati, daca nu s-ar mai trata dupa ureche, daca ar avea o alimentatie echilibrata si ar intelege cat de importante sunt miscarea si petrecerea timpului in aer liber, cred ca am fi o natie mult mai sanatoasa.

F.T.: Cat de importanta credeti ca este miscarea pentru sanatate?

Cove: Este foarte importanta! Nu sunt pentru efortul fizic ca un mijloc sustinut de a dezvolta excesiv anumite grupe musculare, insa s-a dovedit ca sedentarismul aduce dupa sine o serie de boli. Plimbarile prin parc de mana cu iubita/iubitul, sotul sau sotia, mersul pe bicicleta ori cu rolele sunt doar cateva metode benefice pentru un stil de viata sanatos.

F.T.: Care ar fi principalul inamic al sanatatii in zilele noastre?

Cove: Dezinformarea. Cred ca oamenii care se informeaza in legatura cu factorii care pot afecta sanatatea iau masuri din timp. In general, ritmul alert ne face sa fim mai atenti la aspectele superficiale ale vietii noastre si sa uitam cat de importanta este sanatatea.

FT: Cand aveti o problema de sanatate, consultati medicul sau va tratati singur?

Cove: Nu ma tratez singur, ar fi absurd. Consult medicul, el este in masura sa imi stabileasca diagnosticul corect.

F.T.: Un gand pentru cititorii revistei Farmacia Ta.

Cove: Aveti grija de sanatatea voastra, ca sa va puteti bucura de cei dragi!

Text: Diana Sorescu

Foto: Kanal D

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.