Revista care te menține sănătos

Interviu

Cristina Cioran si Paula Chirila: „Secretele sanatatii – alimentatie echilibrata, sport si optimism”

5 septembrie 2017
Share

Este o premiera ca pe coperta revistei Farmacia Ta sa avem un tandem de vedete! Insa paginile revistei noastre se bucura sa „gazduiasca” doua femei minunate, active, cu cele mai frumoase zambete: Paula Chirila si Cristina Cioran!

Vedetele Kanal D, pe care le puteti intalni de luni pana vineri la emisiunea „Draga mea prietena”, de la ora 10:00, si-au deschis sufletele si ne-au vorbit despre sanatate, alimentatie echilibrata si multe alte lucruri interesante, exact ca intre prietene. Va invitam sa va delectati cu acest interviu!

Farmacia Ta: Ce v-a determinat sa alegeti actoria si, ulterior, televiziunea?

Cristina Cioran: Mi-am dorit sa fiu actrita de foarte mica, in special mi-am dorit sa joc in filme. Dupa Revolutie, am tintit spre televiziune. Stiam in adancul sufletului ca asta voi face. Faptul ca am reusit a fost un noroc. Important este sa faci ce-ti doresti, dar sa te si mentii acolo unde ajungi.

Paula Chirila: Am simtit ca acesta este drumul pe care trebuie sa-l aleg. Nimic nu se compara cu bucuria pe care o simt cand sunt pe scena sau intr-un platou de televiziune, in lumina reflectoarelor.

F.T.: Ce inseamna pentru voi un stil de viata sanatos?

C. C.: Un stil de viata sanatos inseamna evitarea exceselor de orice fel, cautarea echilibrului, dar toate acestea insotite de o surpriza, fie ea si culinara, pe care sa ti-o faci din cand in cand.

P.C.: O alimentatie echilibrata, cat mai mult sport, apropierea de natura si de prietenii adevarati, alaturi de care sa razi mult, toate acestea inseamna pentru mine un stil de viata sanatos.

F.T.: Cum va mentineti in forma (luati vitamine, faceti cure de detoxifiere, mergeti la SPA)?

C.C: Inot, rad mult, merg mult pe jos, ma plimb cu bicicleta, cu rolele, alerg dupa caine si dupa pisica prin casa!

P.C.: Vitaminele se afla in legumele si fructele proaspete din care imi pregatesc mancaruri nepreparate termic, astfel evitand distrugerea principiilor active. Apelez, din cand in cand, si la suplimentele alimentare care ma ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

F.T.: Ce le lipseste romanilor pentru a fi sanatosi?

C.C.: Romanilor le lipsesc banii ca sa fie sanatosi si, cateodata, le lipseste informatia.

P.C.: Cred ca romanilor le lipsesc mancarea sanatoasa, informatia si rigoarea in a-si pastra un stil de viata echilibrat. In plus, ar trebui ca oamenii sa renunte la obiceiul de a se trata „dupa ureche”. Numai medicul poate sa puna un diagnostic corect.

F.T.: Care ar fi principalul inamic al sanatatii in zilele noastre?

C.C.: Supararea este inamicul. Din pacate, sunt foarte multi oameni necajiti in tara noastra.

P.C.: Inamicii sanatatii sunt stresul, alimentatia dezechilibrata, poluarea si Codex Alimentarius (n.r. – pachet de norme alimentare adoptat in Romania. Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, ca atare se trece la hrana artificiala, din produse chimice).

F.T.: Un gand pentru cititorii revistei Farmacia Ta.

C.C.: Va invitam sa fiti alaturi de noi in fiecare dimineata, de la ora 10:00, la „Draga mea prietena” si va dorim sa va gasiti motive de a zambi in fiecare zi!

P.C.: Va doresc sa fiti sanatosi si sa va pastrati mereu spiritul tanar!

Paula si Cristina sunt in forma maxima. Care este secretul? In primul rand, un spirit mereu tanar, o alimentatie echilibrata, optimism si multa miscare. In timpul liber, Cristina practica inotul, iar pentru Paula, sportul de zi cu zi este mersul pe jos.

Text: Diana Sorescu

Foto: Kanal D; Adrian Stoicoviciu

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.