Revista care te menține sănătos

Interviu

Magda Vasiliu: „Sa nu faceti niciodata compromisuri cu sanatatea”

5 septembrie 2017
Share

Pe copertele revistei Farmacia Ta avem intotdeauna femei frumoase, puternice si rafinate, doamne in adevaratul sens al cuvantului. Vedeta ce ne incanta luna aceasta cu zambetul ei solar este Magda Vasiliu, o prezenta discreta si placuta pe micul ecran.

Magda Vasiliu prezinta emisiunea Focus de la Prima TV, in fiecare seara, de la ora 18:00. Stirista ne-a dezvaluit, in interviul ce urmeaza, cateva dintre metodele care o ajuta sa se mentina in forma. Descoperiti-o si o veti indragi de indata!

Farmacia Ta: Cand ati descoperit pasiunea pentru televiziune?

Magda Vasiliu: Nu am descoperit-o eu, ea m-a descoperit, cumva. Am participat la o preselectie la TVR atunci cand eram inca studenta si asa am intrat in lumea televiziunii. Nu m-am pregatit pentru asta, eu eram hotarata sa devin profesoara de chimie.

F.T.: Ce inseamna pentru Magda Vasiliu un stil de viata sanatos?

M.V.: Ar trebui, in primul rand, sa renunt la fumat. Este singurul viciu pe care il am si la care ma straduiesc sa renunt. Cred ca este important sa mananci corect, sa faci miscare de cate ori ai timp si sa te odihnesti suficient. Ritmul nostru de viata este alert si, de aceea, odihna este foarte importanta.

F.T.: Care credeti ca este principalul inamic al sanatatii in zilele noastre?

M.V.: Stresul si lipsa alimentelor sanatoase.

F.T.: Cum va impartiti intre rolul de mama si cel de om de televiziune?

M.V.: Greu, pentru ca mi-as dori sa pot sta mai mult cu Vladut, baiatul meu, insa ma descurc. Am noroc cu o cresa foarte buna, cu educatoare foarte dragute, care ma fac sa stau linistita atunci cand sunt la serviciu.

F.T.: Cum va mentineti in forma: practicati vreun sport, tineti dieta etc.?

M.V.: Fac miscare si evit dulciurile si painea. Slabesc foarte usor, dar, din pacate, masi ingras la fel de usor, asa ca trebuie sa pastrez mereu un echilibru.

F.T.: Cand aveti o problema de sanatate, consultati medicul sau va tratati singura?

M.V.: Intotdeauna apelez la medic. Consider ca oricat de multe ai sti, este mai bine sa apelezi la un specialist, mai ales cand este vorba de sanatate.

F.T.: Cum aveti grija de ten, avand in vedere ca machiajul de televiziune este atat de incarcat?

M.V.: Am noroc cu un ten fara probleme. Folosesc doar creme si uleiuri homeopate pentru curatire si ingrijire, iar efectele se vad.

F.T.: Ce planuri v-ati facut pentru aceasta vara?

M.V.: Vara aceasta ne vom petrece concediul in Turcia, la mare, apoi ne-am dori sa vizitam cateva zone din Transilvania pe care nu am apucat sa le vedem inca.

F.T.: Un gand pentru cititorii revistei Farmacia Ta.

M.V.: Sa aiba grija de sanatate, pentru ca este cea mai importanta, si sa nu faca niciodata compromisuri cand este vorba de sanatate.

Meniul meu zilnic arata astfel: dimineata mananc cereale, la pranz, ce apuc, pentru ca, de obicei, in aceasta perioada sunt la serviciu, iar seara, salata sau lactate, care imi plac foarte mult. Pe de alta parte insa, evit carnea de porc, chipsurile si alcoolul. Cred ca este important sa mananci corect, sa faci miscare de cate ori ai timp si sa te odihnesti suficient.

Text: Diana Sorescu

Foto: Prima TV

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.