Revista care te mentine sanatos

Stiri

Iaurtul reduce riscul aparitiei bolilor de inima?

24 octombrie 2011
Share

Consumul zilnic, insa moderat de iaurt, previne ingrosarea arterei carotide, tinand la distanta bolile de inima. In urma unui studiu, s-a ajuns la concluzia ca, desi produsele lactate nu au o actiune foarte buna in ceea ce priveste bolile cardiovasculare, se pare ca exista un beneficiu demonstrat al consumului de iaurt probiotic asupra acestor boli.

Persoanele care mananca iaurt cu moderatie sunt mai ferite de a prezenta atac de cord, decat celelalte persoane. Desi nu sunt foarte multe cercetari in acest domeniu, in urma analizarii a peste 1.080 de femei peste 70 de ani, s-a ajuns la concluzia ca iaurtul probiotic aduce totusi anumite beneficii carotidei, si, implicit, va fereste de bolile de inima.

Ruxandra Raica

Sursa: www.indiavision.com

Nota pentru articolul «Iaurtul reduce riscul aparitiei bolilor de inima?»:2.50/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate