Revista care te menține sănătos

Știri

Hidroterapia colonului, metoda moderna de detoxifiere a organismului

20 iulie 2009
Share

Hidroterapia colonului sau hidrocolonoterapia reprezinta un proces natural si modern de curatare a intestinelor prin irigare cu apa sterilizata si imbogatita cu oxigen. Rezultatul este reprezentat de eliminarea oricarui simptom direct sau indirect, legat de proasta functionare a intestinelor. De asemenea, este o metoda non-invaziva si deloc dureroasa.

Hidrocolonoterapia elimina materiile reziduale restante a mucusului depus, inlatura posibilele bacterii, paraziti sau ciuperci intestinale. Totodata, regleaza metabolismul si tranzitul intestinal si ajuta la obtinerea unei greutati corporale normale.
Aceasta terapie se realizeaza cu ajutorul unui echipament specializat, monitorizat electronic, care include 3 din cele 5 proceduri totale ale terapiei (hidroterapie, ozonizare, enzimoterapie, terapie cu electroliti, dieta si nutritie). Dureaza aproximativ 40 de minute, fiind o terapie care nu implica riscuri. Se desfasoara conform unui protocol standard si include o perioada de pregatire de 48 de ore inaintea procedurii.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.