Revista care te menține sănătos

Evenimente

Mentine-ti frumusetea si vitalitatea!

16 septembrie 2010
Share

Eveniment gazduit de cafeneaua Bourbon City Gate,
– organizat de revistele Farmacia Ta, Tonica si Slab sau Gras –

Trustul de presa Galenus a organizat in luna aprilie al doilea eveniment al primaverii, in parteneriat cu Farmaciile Catena si sensotv.ro.

Eveniment 28 aprilie 2010

Cititoarele s-au bucurat de o seara speciala, în cadrul careia au primit sfaturi si informatii utile despre cum sa-si mentina sanatatea, frumusetea si vitalitatea, de la medicii specialisti invitati.

La eveniment au fost prezenti atat specialistii Centrului Medical Anais: dr. Ioana Dragoicea, medic specialist chirurgie estetica si Dan Siderman, medic primar ortopedie-traumatologie, cat si dr. Corina-Aurelia Zugravu, specialist igiena alimentatiei si nutritie. Ne-au încantat cu prezentari de produse si au oferit cadouri participantilor Farmaciile Catena, Sanovita, Anmo Center, Saga Sanatate si Tefal.

Acidul hialuronic atenueaza ridurile statice de la nivelul gurii

Dr. Ioana Dragoicea, medic specialist chirurgie estetica, a precizat cele mai eficiente metode prin care doamnele pot atenua ridurile de la coada ochilor, diferitele forme de cearcane sau zona hiperpigmentata de la nivelul pleoapelor. Pentru problemele minore, exista multiple remedii, printre care aplicarea unor masti sau tratamente naturale. De asemenea, exista tratamente minim invazive cu rezultate uimitoare, cum ar fi laserterapia. Alte tratamente recomandate sunt acidul hialuronic pentru ridurile statice din jurul gurii si blefaroplastia pentru cearcane.

 

Dr Ioana Dragoicea a explicat eficienta toxinei botulinice care activeaza musculatura fetei. In urma injectarii, în 5 zile pot disparea ridurile de expresie. Durata tratamentului este de 4-8 luni.Dr Dan Siderman a explicat ca tocurile mai mari de 5 cm sunt contraindicate, deoarece modifica centrul de greutate al corpului si pozitia coloanei lombare.

 

Acupunctura si ozonoterapia, pentru durerile de spate

O problema cu care foarte multe persoane se confrunta in ziua de azi sunt durerile de spate. Dr. Dan Siderman, medic primar ortopedie-traumatologie a vorbit despre cauzele durerii lombare, dintre care cele mai frecvente sunt pozitia incorecta adoptata la birou si pozitia incomoda din timpul somnului. Pentru a preveni astfel de dureri, cititoarele au fost sfatuite sa-si ajusteze pozitia la birou, sa faca miscare (înot, gimnastica) si masaj. Ca tratamente posibile, dr. Siderman a recomandat acupunctura si ozonoterapia.

Dr Corina Zugravu ne-a recomandat sa mancam echilibrat pe tot parcursul zilei pentru a nu exagera seara. In acest mod ne pastram silueta, mai ales ca vine vara.Corina Ion, reprezentantul Farmaciilor Catena, a descris beneficiile cremei de ochi cu apa naturala de trandafiri si Q10, Naturalis. Complexul hidratant din acid hialuronic si acid lactic previne formarea ridurilor.

 

Mancati sanatos, chiar daca va aflati la birou!
Pentru a ne mentine sanatosi, avem nevoie si de o alimentatie sanatoasa. Dr. Corina-Aurelia Zugravu, specialist igiena alimentatiei si nutritie, a recomandat 5 mese pe zi si ne-a oferit cateva sugestii pentru gustarile sanatoase de la birou. Astfel, e foarte important sa luam micul dejun dar, din pacate, foarte putini au acest obicei alimentar. La pranz este indicat sa consumam mancare gatita sau daca servim mancaruri cumparate, sa nu contina multe grasimi.

Evenimentele revistelor Farmacia Ta, Tonica si Slab sau Gras se organizeaza lunar si sunt menite sa creeze o legatura intre revistele trustului, medicii specialisti si cititorii fideli. Pentru a participa la urmatorul eveniment, accesati: farmaciata.ro

#tags   \  
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.