Revista care te menține sănătos

Evenimente

Evenimentul organizat de Tonica, Slab sau Gras si Farmacia ta „Alege sanatatea pentru a te mentine in forma !”

16 septembrie 2010
Share

Marti 29 APRLIE 2009, orele 17, a avut loc in Chianti Cafe , evenimentul sustinut de revistele trustului de presa Galenus si partenerii acestuia. Ne-am bucurat ca de fiecare data sa petrecem in compania prietenilor nostri o seara minunata, ce s-a dovedit a fi pe placul tutuor. Gazda noastra ne-a imbiat cu gustari delicioase iar invitatii au intretinut atmosfera.

 

Ne-au fost alaturi dr. Gabriela Man cu produsele „Slabesti Mancand” si La Dorna Ecologic. In plus un invitat surpiza a fost Nuami Dinescu, indragita actrita si co-prezentatatoare alaturi de Teo.

Specialistii invitati ne-au adus la cunostinta tot ceea ce tine de dieta, importanta calciului in organism, produse eco dar mai ales ne-au invatat ce insemana un stil de viata sanatos. Astfel, i-am avut prezenti pe dr. Alin Popescu – medic generalist, dr. Stefania Ilie, dr. Aura Vladuti – dermato-venerolog si Anca Boalca – psiholog.

Cel mai importatnt secret pentru o viata sanatoasa este echilibrul, asa ne recomanda doctorul Alin Popescu la inceputul discutiei. Sfatul dansului este sa constientizam ceea ce consumam si sa evitam dietele hipocalorice. De asemenea am aflat avantajele unui produs eco si de ce La Dorna Ecologic intruneste toate calitatile unui produs benefic organismului nostru.  

Sanatatea oaselor nu este de neglijat de aceea calciul joaca un rol important in alimentatia zilnica. Doctorul Alin Popescu ne-a dezvaluit ca adultii isi iau aportul de calciu aproape suta la suta din alimente proaspete, ci nu din suplimente nutritive. Asadar, alegeti cu precautie alimentele consumate. 

Pentru ca femeile au fost dintotdeauna preocupate de silueta si de aspectul fizic, am avut parte de o lectie de nutritie din partea doctorului Gabriela Man – inventatoarea fainii care nu ingrasa. Cel mai bun exemplu a fost chiar dansa, de aceea experienta personala pe care ne-a impartasit-o a fost mai valoroasa decat orice discurs. Paine si dulciurile din gama „Slabesti Mancand” contin un amestec de fibre si proteine vegetale si promoveaza un stil de viata sanatos mai presus decat o dieta drastica. Nuami Dinescu ne-a impartasit povestea ei si afirma ca cel mai important este sa iti schimbi obiceiurile alimentare pentru o dieta zilnica echilibrata si variata.

Curele drastice de slabire produc pierdere rapida in greutate insa aduc si multe probleme de sanatate. Doctorul Stefania Ilie ne- a propus sa alegem alimetele bogate in vitamine si minerale pentru a ne intari organismul. Afectiunile produse de dietele severe sunt si la nivelul pielii. Aura Vladuti specialist dermatolog, ne-a explicat cauza aparitiei mult-temutelor vergeturi si ne-a dezvaluit secretul ameliorarii lor – inotul.

Psihologul Alina Boalca a vorbit despre complexe si necesitatea de a arata bine pentru a fi acceptate de societate si de parteneri. Gandirea pozitiva si increderea in sine sunt cele mai bune metode de a nu cadea prada unei depresii cauzate de curele de slabire.

Toate intrebarile invitatilor si-au gasit raspunsuri in prezentarile specialistilor si partenerilor nostri. Am avut placerea de a interactiona cu invitati din domenii diverse ce au atins subiectele cele mai controversate.

Pentru ca cititorii nostri sunt foarte importanti pentru noi, aceste evenimente le sunt dedicate lor. Ele sunt menite sa creeze o legatura intre revistele trustului, medicii specialisti si cititorii fideli.

Partenerul evenimentului Chianti Cafe din Bv Nicolae Titulescu, nr 92, s-a ridicat ca de fiecare data la nivelul asteptarilor si ne-a oferit un cadru perfect desfasurarii intlanirii noastre, devenite deja traditie.

Evenimentele revistelor Farmacia Ta, Tonica si Slab sau Gras se organizeaza lunar si sunt menite sa creeze o legatura intre revistele trustului, medicii specialisti si cititorii fideli. Pentru a participa la urmatorul eveniment, accesati: farmaciata.ro

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.